Dráma

2024.03.24. 08:55

Előzetes letartóztatásban a burgenlandi magyar késelő

Volt feleségére támadt késsel egy 41 éves magyar férfi Fertőszéleskúton (Breitenbrunn) csütörtökön este. A férfit pénteken fogták el a településen.

Vaol.hu

Forrás: burgenland.orf.at

Ahogy arról mi is beszámoltunk, késsel támadta meg volt feleségét egy magyar férfi Fertőszéleskúton csütörtökön este. Az információk szerint a 33 éves nő a nyakán súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba, de már túl van az életveszélyen. A támadó elmenekült a helyszínről, nagyszabású rendőri akció keretén belül rendőrkutyákkal és drónokkal is keresték a hatóságok, végül pénteken a déli órákban fogták el a településen. Az Eisenstadti Ügyészség az APA megkeresésére elmondta: a férfit előzetes letartóztatásba helyezték, az ügyet pedig gyilkossági kísérletként vizsgálják. 

A burgenland.orf.at információi szerint a férfi egy búcsúlevelet is hátrahagyott és mire elfogták meg is sebesítette magát, de ennek ellenére kihallgatható volt, ám a bűncselekménnyel kapcsolatban egyelőre nem beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában