Tűzeset

2024.03.17. 15:33

Lakóház kazánhelyisége égett Apátistvánfalván - Itt most nem lett tragédia

A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Vaol.hu

Egy lakóház száz négyzetméteres pincéjében, a kazánhelyiségben ütött ki tűz Apátistvánfalván, a Fő úton. A kazán mellett álló polcon található tárgyak is lángra kaptak. A szentgotthárdi hivatásos és a felsőszölnöki önkéntes tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, egy vízsugárral eloltották a tüzet, eltávolították a kazánból az éghető anyagot. Jelenleg átszellőztetik a helyiséget - közölte a katasztrófavédelem.

A hétvégén nem ez volt az egyetlen tűzeset. Mint megírtuk, szombat délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Kőszegen egy korábbi tűz nyomait és egy holttestet találtak. A Hunyadi János utcai családi házhoz egy járművel vonultak a tűzoltók. A ház nappalijában egy cserépkályha előtt lévő asztal, egy szekrény és egy tévé égett korábban, összesen körülbelül három négyzetméteren. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség. A házban lakó idős férfi halálát a tűz miatt keletkező füst okozhatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában