Összegzés

2024.03.11. 13:22

Balesetekhez, fakidőléshez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is vonultak a vasi tűzoltók a hétvégén

Négy műszaki mentéshez, köztük balesetekhez, fakidőléshez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is riasztották a vármegye tűzoltó egységeit az elmúlt napokban.

Vaol.hu

Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu

Elszáradt fa dőlt egy másikra péntek délután a 84-es főút mellett Újkérnél. A csepregi önkormányzati és a lövői önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát kidöntötték, majd feldarabolták - írja a Katasztrófavédelem.

Lesodródott az útról majd szalagkorlátnak ütközött szombaton hajnalban egy személyautó az M86-os főúton Szombathelynél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították személyautót és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Két személyautó ütközött össze szombaton délután Sitke közelében. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint megszüntették a forgalmi akadályt. 

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő tegnap egy szombathelyi, 11-es Huszár úti lakásban. A tulajdonos a jelzést hallva kinyitotta az ingatlan ablakait, majd segítséget kért. A város hivatásos tűzoltói rekonstruálták az esetet, a lakás több pontján méréseket végeztek. Az egység mérőműszerei a cserépkályha közelében kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában