baleset

2018.06.14. 13:48

Teherautó és személykocsi ütközött Horvátlövőnél (Frissítve!)

Csütörtök kora délután egy Ford haladt Pornóapáti felől Horvátlövő irányába, amikor információink szerint az autó megcsúszott a nedves úton, a sofőr pedig már nem tudta visszanyeri az uralmát a jármű felett, így a szemből érkező teherautónak ütközött frontálisan.

Simon István

Úgy tudjuk, kórházba kerül t egy sérült Fotó: Simon István

 

Fotó: Simon IStván

Csütörtök kora délután egy Ford haladt Pornóapáti felől Horvátlövő irányába, amikor információink szerint az autó megcsúszott a nedves úton, a sofőr pedig már nem tudta visszanyeri az uralmát a jármű felett, így a szemből érkező teherautónak ütközött frontálisan. A teherautó az ütközés után az árokba hajtott, és a személykocsi is ott állt meg. A Fordból kiszakadt a motor és több tíz méterre repült el az autótól.

Fotó: Simon István

Úgy tudjuk, hogy a személyautó vezetőjét kórházba kellett szállítani, és a teherautó vezetője is könnyebben sérült. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni a forgalom elől.

Úgy tudjuk, kórházba kerül t egy sérült Fotó: Simon István

Frissítés:

Az első információkkal szemben nem két, hanem három ember sérült meg a csütörtöki balesetben Horvátlövő és Pornóapáti között.

Fotó: Simon István

Az ütközésben a Ford vezetője, az utas és a teherautó vezetője is megsérült, kórházba szállították őket.

Fotó: Simon István

A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában