Baleset

2019.02.18. 13:39

Szirénázó mentőautó ütközött Szombathelyen

A mentő használta a megkülönböztető jelzéseket, és a piros lámpánál ment át kis sebességgel.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Hétfőn a déli órákban egy szirénázó mentőautó haladt a belváros irányába a Vörösmarty utcában, amikor a Semmelweis utca kereszteződésében ütközött egy Mercedes személyautóval. A mentő használta a megkülönböztető jelzéseket, és a piros lámpánál ment át kis sebességgel, a Semmelweis utcában pedig az egyik sávban megálltak a zöld jelzésnél az autók, de a másik sávban a Mercedes behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a mentővel.

 

Fotó: Horváth Balázs

Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki, a járművekben is csak kisebb kár keletkezett. Az esethez vonuló, balesetet szenvedett mentő helyett másik jármű indult

Fotó: Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

 

Ismét rengeteg figyelmetlen autóssal találkoztunk a baleset helyszínén:

Például, az egyik sávban szemben álló autó elé kitettek egy elakadásjelző háromszöget, hogy már messziről látni lehessen, hogy abban a sávban nem lehet továbbhaladni, de három percen belül érkezett egy furgon, ami átgázolt a veszélyt jelző háromszögön, a sofőr megállás nélkül hajtott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában