Sakk

2017.09.17. 10:00

Sakkozók szezonvégi zárása Vasalján

Vasalja – Szeptember 9-én tartotta a Határmenti Sportegyesület Sakkcsapata az évfordulós záróünnepségét. A gyülekező a helyi vendéglátó egységben volt, – innen rendszeres támogatást kapnak és kiállíthatják a csapatok által szerzett érmeket, serlegeket.

Civil Tudósítónktól

Fotó: Gombásné Judt Magdolna

Hertelendi Árpád szakosztályvezető – aki kezdetektől tagja a csapatnak -, köszöntötte a sakktársakat, valamint Gombás Alajos polgármestert. Üdvözölte az új tagtársakat, Egri Lászlót, Németh Pétert és Pásthi Domonkost, sikeres évet és csapatmunkát kívánva nekik. Beszámolt az elmúlt év eseményeiről. Játszottak megyei II. osztályban, ahol hat csapatból a második helyezést érték el. Kisbér-Ászáron a Barátság Kupán két csapattal indultak: Vasalja kettes csapata első helyezést, Vasalja egyes csapata második helyezést nyert. A Magyar Sakk Világkupán huszonkét csapatból hetedik helyezést tudhattak magukénak. A megyei I. osztályú csapatbajnokságot nem rendezték meg az idén, ezért ez kimaradt a versenyekből.

Fotós: Gombásné Judt Magdolna

Évente a falunapi rendezvényen zajlik az egymás elleni megmérettetés. Az idén az érdekesség az volt, hogy Csonka Attila sakk-szimultánt játszott a partnereivel. A jövő közös döntés alapján az, hogy induljanak a Zala megyei I. osztályban, és emellett a megyei versenyeket is szívesen vállalják.

Fotós: Gombásné Judt Magdolna

A szakosztályvezető végül köszönetet mondott azoknak, akik segítették a munkájukat, Gombás Alajos polgármesternek, Kiss Sándor jegyzőnek, Egyed Zoltánnak, Gellisz Róbertnek, Pergel Lászlónak, Sipos Bálintnak, Lőrincz Zoltán csapatvezetőnek és a csapattársaknak.

Fotós: Gombásné Judt Magdolna

További sikeres, eredményes munkát kívánt és jó étvágyat a vacsorához, amellyel a meghívottakat megvendégelték.

Fotós: Gombásné Judt Magdolna

Gombásné Judt Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában