Kommentcsata

2017.09.27. 12:57

Üzletláncok: Kommentháború a kőszegi oldalon – Ön mit gondol?

A Kőszeg régen és most megosztott egy bejegyzést a közösségi portálon, ahol a kőszegiek folytonos elégedetlenségét elemzi, és leírja min kellene változtatni a kereskedelemben.

Kőszeg régen és most, vaol.hu

A Kőszeg régen és most oldal posztolt a facebook oldalára egy bejegyzést, amelyben azt írják, hogy a kőszegi lakók minden újítást elleneznek a városban. Elégedetlenek még akkor is, ha az az újítás egy évtizedek óta üresen álló épület felújítását hozná, vagy minimum 20 embernek adna munkát.

A bejegyzésben kifejtik azt is, hogy a legtöbb helyen eszméletlen állapotok uralkodnak a kereskedelemben. Az eladók folyamatosan a telefonjukat bújják, a pult mögött beszélgetnek, unottak és taszítják a vevőket.

Többször előfordul az is, hogy a rendelés után egyáltalán nem azt kapják amit kértek. Ami a házhoz rendelt ételeket illeti, általában 2 órát kell várni mire kiszállítják, és egyáltalán nem hasonlít arra amit a telefonban elmondtak, netán még égett vagy hideg is.

A flegma eladókat is megemlítik a posztban, akik úgy gondolják, hogy az övék az üzlet és úgy viselkednek a vevőkkel, ahogy nem kellene.

Nézzünk pár kommentet:

 

A bejegyzés előzménye egyébként az oldal keddi posztja volt, ahol egy képet osztottak meg a McDonald's-ról. A fotó fölé ezt írták:

„Nos, ha már így alakult, hogy...

Mégis; szerinted hol lehetne ez, a legjobb helyen?”

A hozzászólások többségének nem tetszett az ötlet, hogy McDonald's legyen a városban. Szerdai posztjában ezekre a kommentekre reagált az oldal.

Ön mit gondol?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában