Adni jó!

2017.11.15. 20:25

Csomagok karácsonyra

Elbírálta a határidőre beérkezett kérelmeket Szombathely Város Jóléti Alapítványának Kuratóriuma: 11 szervezet oszthat csomagot karácsonyra a rászorulóknak.

Bakos Ágnes

Összesen 680 élelmiszercsomagot adnak 11 civil szervezetnek, hogy azok továbbadhassák a rászorulóknak még karácsony előtt – ez az idei Családok Karácsonya program. A megadott határ-időig tíz szervezet pályázott, egy szervezet pedig azon kívül kért segítséget – összegezte Hamza István, a Jóléti Alapítvány Kuratóriumának elnöke. Úgy döntöttek: mind a 11 szervezet kérelme megalapozott és támogatható.

Száz-száz csomagot oszthat szét a Hárofit Közhasznú Egyesület és a Szombathelyi Székesegyházért Alapítvány. Nyolcvan csomagot kap a Joskar-Ola Alapítvány, hetvenet a Alpokalja Nagycsaládos Egyesület és a Szociális Szolgáltatók Közhasznú Egyesülete. Hatvan csomagot oszthat szét a Mozgássérültek Vas Megyei Egyesülete, ötvenet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportja. 45 csomagot kap a Vakok és Gyengénlátók Vas megyei Egyesülete, negyvenet Szombathely Roma Nemzetiségi Önkormányzata, és 35-öt a Szombathelyi Evangélikus Szeretetszolgálatért Egyesület. A pályázaton kívül támogatott szervezet az Olad Városrészért Egyesület: harminc csomagot adhatnak a látókörükben élő rászorulóknak karácsony előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában