VN-RENDEZVÉNY

2017.11.20. 08:53

Vulkán duplán és megyekártyával

Sikeres volt a celli megyekártyás hétvége: a Vulkán-fürdő először, a Kemenes Vulkánpark harmadszor kapcsolódott be az akcióba. 

Ölbei Lívia

Csoportvezetés szombaton délután a Kemenes Vulkánparkban. Szemben a terepasztalnál Németh Aliz tárlatvezető, mellette jobbra az újdonsült ifjú vulkánszakértők: Szaniszló Roberta és Szabó Dorka Rozália, mögötte Szabó Ákos. Fotó: Nagy Jácint

Ha az embernek a horoszkópja is azt írja, hogy szombaton föltétlenül szaunázzon egyet, muszáj ellátogatni a megye legfiatalabb, jól felszerelt, családbarát fürdőjébe: a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőbe. Bár nem szaunáztunk, megtették helyettünk mások: a megyekártyás akció hatására 39 százalékkal nőtt meg a fürdő forgalma a hétvégén. A szombathelyi Törökné Horváth Gabriella két éve a lánya révén fedezte föl ezt a minőségi szolgáltatásokat nyújtó, kedves helyet, azóta rendszeresen megfordul itt a férjével. És mert harminc éve Vas Népe-előfizetők, nem volt kérdés, hogy a megyekártya-akciós hétvégét is kihasználják. De nem csak vasiak éltek az alkalommal. Seibenhoffer Jánosné és Palkovics Józsefné például Veszprém megyéből jöttek, és nem bánták meg.

Törökék megyekártyával fizetnek a Vulkán-fürdő recepcióján, ahol éppen Kovács Roberta dolgozik. A szombathelyi házaspár gyakori vendég a Ság hegy lábánál. Fotó: Nagy Jácint

Kiss Lilla, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő igazgatója azt mondja, tavasszal szeretnék megismételni a megyekártya-akciót. A folyamatosan fejlődő celli fürdőn egyébként hamarosan mozgássérült-beemelő is a vendégek rendelkezésére áll: az önkormányzat felhatalmazásának birtokában heteken belül megvásárolják a szerkezetet. Kiss Lilla elmondja azt is, hogy kifejezetten a vendégek kívánságára nemsokára (legkésőbb januárra) elkészül a kültéri jacuzzi téli bejárata. Közben – a fenntartó képviseletében – megérkezik Fehér László polgármester és Söptei Józsefné alpolgármester. Mindketten örömmel nyugtázzák, hogy jó a forgalom.

A medencebejáratnál elhelyezett Vas Népe-standnál is megállnak a vendégek. Törökné Horváth Gabriella fontosnak tartja hozzátenni, hogy itt mindig jó a hangulat, a személyzet profi, minden szegletben tisztaság van. De nem tartjuk fel őket tovább: irány a fürdő, aztán a szauna; óránként van felöntés.

Csoportvezetés szombaton délután a Kemenes Vulkánparkban. Szemben a terepasztalnál Németh Aliz tárlatvezető, mellette jobbra az újdonsült ifjú vulkánszakértők: Szaniszló Roberta és Szabó Dorka Rozália, mögötte Szabó Ákos. Fotó: Nagy Jácint

 

Nem könnyű elszakadni a gyógyító Vulkán-gőzöktől, bár a maga nemében egyedülálló Kemenes Vulkánpark is sok élményt tartogat. Söptei Eszter igazgató emlékeztet arra, hogy az intézmény harmadszor vesz részt a jelentős kedvezményt kínáló megyekártya-akcióban; igaz, most először a fürdővel „egy csapatban”. Jó, ha tovább erősödik a vendégkapcsolat: fürdő után Vulkánpark; vagy fordítva. A „Vulkán duplán” akcióval mindenki jól járt. Sőt: „Vulkán triplán”, hiszen a Vulkán-fürdő és a Vulkánpark mellett ott a Ság hegy: a szunnyadó vulkán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában