CSsbbbanás

2017.11.13. 14:28

Strandoljon, töltődjön fel kedvezményes áron

A megyekártyás akciós napok alkalmával november 18-án és 19-én, szombaton és vasárnap az érvényes kártyával rendelkező olvasóink ötven százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő valamennyi medencéjét, továbbá a szauna szolgáltatásait.

VN

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben több medencében is csobbanhatnak olvasóink. Fotó: VN

Egy megyekártyával maximum öt személy léphet be kedvezményesen a fürdőbe. Az akció a celldömölki lakosokra is vonatkozik, más kedvezménnyel azonban nem vonható össze, csak napijegy vagy családi napijegy vásárlása esetén érvényes.

Érdemes ezen a hétvégén választani a masszázsok gazdag kínálatából is, hiszen húsz százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe a wellness masszázsok, ehhez viszont időpontfoglalás szükséges a (95)525-070-es telefonszámon.

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben több medencében is csobbanhatnak olvasóink. Fotó: VN

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben 25 méteres úszómedence, gyógyvizes jacuzzi medence, melegvizes kiúszós medence, tanmedence, óriáscsúszda, a gyerekvilágban bébimedence, játszószoba és hangulatos pihenőterek várják a családokat. A vulkanikus eredetű Ság hegy lábánál fekvő fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas reumatikus és mozgásszervi betegségek gyógyítására. A szintén akciós árú parajdi sószobában eltöltött idő hatékony segítség a felső-légúti betegségekkel küzdőknek. November 18-án szombaton 20-50 százalékos akció során kezelések írathatók fel a gyógyászati részlegen 9-től 13 óráig rendelő reumatológus szakorvosnál. Az akció november 25-én is elérhető.

Töltsön el egy kellemes napot a családbarát minősítésű Vulkán Fürdőben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában