Egypercben

2017.12.20. 08:00

Celldömölki rövidhírek

Szerda délután testületi ülés lesz. A színészek és színházbarátok báljával kezdődik az új év.

Ölbei Lívia

Szerda délután testületi ülés

Az önkormányzat képviselő-testülete ma előbb zárt ülést, aztán 16 órakor nyílt ülést tart a városháza nagytermében. A zárt ülésen döntenek egyebek mellett a jövő évi Kresznerics-díjasok személyéről, az elismerést hagyományosan januárban, a magyar kultúra napja alkalmából adják át. A nyílt ülésen szó esik többek között a balatonrendesi tábor sorsáról, a képviselők meghallgatják a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, valamint a Kemenes Vulkánpark igazgatójának beszámolóját a 2017-ben elvégzett munkáról.

Színészbál után Shakespeare

A Soltis Lajos Színház a közösségi karácsonyi ünnepség után a színészek és színházbarátok báljával kezdi az új évet: január 13-án a Vasvirág Hotelben. Ezzel megkezdődik a báli szezon Cellben. Aztán ismét megnézheti a közönség a bemutató után szinte „kultelőadássá” vált, kifejezetten a celli társulatra szabott Shakespeare-vígjátékot: Nagy Péter István rendezése január 20-án és 21-én kerül színre, mindkét alkalommal 18 órától a Koptik Odó utcai színház „összes termeiben”. Egyszerre ötvenen láthatják, lemaradni nem érdemes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában