A találkozás története

2017.12.29. 14:00

Ganxsta Zolee és a Kartel Rolikának gyűjt

Hogy kerültek kapcsolatba a tetovált rapperek Erdélyi Rolikával? Ha hiszik, ha nem, minden egy kis virággal kezdődött.

Nagy Ildikó

Erdélyi Rolika a rehabilitáció miatt heteket tölt Budapesten, szüleivel olyankor az egyik bevásárlóközpontban szoktak ebédelni. Ebben a bevásárlóközpontban pedig van egy tetoválószalon is, és amikor Rolika élete első, önállóan készített rajzával meglepte az anyukáját, Andi betért ebbe a szalonba, és örök emlékül a csuklójára tetováltatta a Roli által papírra vetett virágot. Akkor elegyedtek szóba a szalon tulajdonosával, Kalmár Lászlóval, aki nem más, mint a Ganxsta Zolee és a Kartel basszusgitárosa, Big Daddy Laca.

Persze – ahogy azt már megszokhattuk – Rolika a kivarrt rappert is azonnal megfőzte, mondhatni puszipajtások lettek. Így nem is volt kérdés, hogy a zenekar következő jótékonysági akciójának a szombathelyi kis hős lesz a kedvezményezettje. „Licitre bocsátunk egy egyedi festésű Ganxsta Zolee és a Kartel-gitárt, a licitből származó bevételt szeretnénk felajánlani egy olyan srácnak, aki kitartásból és életigenlésből nálunk csillagos ötösre vizsgázott” – írják Facebook-oldalukon a zenekar tagjai. Az árverést a közösségi oldalon, a januári 1-jei posztjuk alatti kommentekben bonyolítják le, a licit január 1-jén éjfélkor indul és január 12-én éjfélkor zárul. Az összeget a január 13-ai koncertjükön adják át a zenekar tagjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában