Újabb lehetőség: olcsóbb tankolás!

2017.12.13. 09:30

A megyekártya mellé ezentúl Mol Partnerkártyát is igényelhetnek hűséges előfizetőink

Megyekártya-programunkban hűséges olvasóink egyre több helyen vásárolhatnak jelentős kedvezményekkel. Az elfogadóhelyek folyamatos bővítése mellett azonban decembertől új lehetőség is nyílik előfizetőink számára: Mol Partnerkártyát igényelhetnek, amellyel az ország valamennyi belföldi kútjánál olcsóbban tankolhatnak. 

Tersztyánszky Krisztina

Foto:

Lapcsoportunk immár több éve sikeresen üzemelteti a megyekártyaprogramot, amelyben Fejér, Vas, Veszprém és Zala megyében immár csaknem kétezer elfogadóhelyen vásárolhatnak kedvezményesen olvasóink, illetve különböző szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. A Vas megye kártyát minden olyan olvasónk automatikusan megkapja, aki legalább egy éve előfizetője lapunknak.

A megyekártyaprogram nem titkolt célja, hogy elismerje és honorálja régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét. Azzal, hogy számukra kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk, egyúttal erősítjük a megyei vállalkozásokat. Az elfogadóhelyek listája megtalálható a napilaphoz a közelmúltban mellékelt Vas Megye Kártya Magazinban, illetve annak folyamatosan frissülő változatán, a megújult Megyekartya.hu honlapon.

Az elfogadóhelyeken nyújtott kedvezmények mellett parnereinknek köszönhetően egész éven át nyílt napok, családi élményhétvégék, vásárlónapok, kupon-akciók és más előnyös lehetőségek várják olvasóinkat. A nyáron pedig elkezdődtek a Megyekártyás nap elnevezésű akcióink, amelyek nagy sikert arattak előfizetőink körében, így továbbra is tematikus hónapokban gondolkodva folytatjuk programunkat. Októberben, a Múzeumok hónapja projektben minden hét végén más-más múzeumba válthattak félárú belépőt előfizetőink, de több fürdő, sőt vendéglátó egység is kínált már hasonló kedvezményeket.

Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy hűséges előfizetőinket egy újabb lehetőséggel örvendeztessük meg, ezért még karácsony előtt megjelenik a Mol Partnerkártya is.

Jelszavunk: mi nem fogyunk ki a lehetőségekből, ön se fogyjon ki a benzinből! A Mol töltőállomásain minden autós megtalálja az igényeinek és a gépkocsijának leginkább megfelelő üzemanyagot. Ráadásul mostantól a Mol Partnerkártya használatával literenkét hatforintos kedvezménnyel tankolhatunk, és még a Multipont akciókat is igénybe vehetjük.

Foto:

A leglényegesebb különbség a megyekártya és a Mol Partnerkártya között, hogy az utóbbit nem automatikusan postázzuk, hanem igényelni lehet, méghozzá kizárólag online, a Megyekartya.hu oldalon. Az új kártyára azok a Vas Népe-előfizetők jogosultak, akik legalább egy éve előfizetők, vagy ilyen időtartamra hűségnyilatkozatuk van. A kártyaigényléshez szükséges előfizetői szám alapján munkatársaink kiszűrik, hogy ki jogosult a kedvezménykártyára. Az előfizetői számhoz tartozó személy nevével igényelhető a kártya, egy előfizetői számhoz csak egy kártya tartozhat. Tehát, még egyszer összegezve: a Mol Partnerkártyára az előfizetőknek ugyanaz a köre jogosult, mint a megyekártyára, csupán ezt az új fajtát igényelni is kell.

A Mol Partnerkártya igényléséhez rá kell kattintani a Megyekartya.hu oldal Igénylés menüpontjára, majd ezen belül a „Mol-partnerkártya igénylése meglevő előfizetés mellé” lehetőséget választani. Itt meg kell adniuk előfizetőinknek a szükséges adatokat, illetve elfogadni az adatvédelmi, részvételi szabályzatot. Szükség van valós e-mail-címre, telefonszámra és az előfizetői számra, a többi adat egyértelmű. A kártyát 45 napon belül postán veheti át az igénylő a MOL Nyrt.-től.

A Mol Partnerkártya új lehetőséggel bővíti a napilap előfizetéséhez nyújtott előnyök körét. Felmutatásával minden belföldi Mol-töltőállomáson literenkénti hatforintos kedvezménnyel tankolhatnak. Mol-aloldalunkon folyamatosan közöljük az aktuális havi multipont-kedvezményeket, amelyekkel még előnyösebb a kártya használata. A kedvezmény határainkon túli töltőállomásokon nem érvényesíthető.

A meglévő megyekártya és az új Mol-kártya között nincs átfedés, azonban az egyértelmű, hogy mindkettőt érdemes a tárcánkban tartani. A két kártya együttes használatával havonta akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így a napilap-előfizetés ára gyorsan megtérül.

Kapcsoljon ön is magasabb fokozatba, és használja ki a lehetőséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában