Fölszállott a páva

2017.12.21. 14:59

Mihaeláért izgulhatunk a Páva-középdöntőben

Pénteken 20.25-től közvetíti a Duna Televízió a Fölszállott a páva második középdöntőjét. Vasi indulója is lesz az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriának: Veres Mihaeláért izgulhatunk.

Tóth Kata

Veres Mihaela széki viseletben. Fotó: Vekerdi Mónika

 

Veres Mihaela széki viseletben. Fotó: Vekerdi Mónika

Veres Mihaela, a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola népzene tanszakának növendéke szülőföldjének, Pusztinának moldvai csángó népdalkincséből adott ízelítőt két hete a közmédia népzenei és néptáncos tehetségkutató műsora, a Fölszállott a páva utolsó elődöntőjében. A zsűri akkor úgy döntött, hogy Mihaela a középdöntőben folytathatja a versengést. Pénteken 20.25-től a Duna TV-n, a „Páva” következő adásában ismét szurkolhatunk neki, széki népdalokat énekel majd. Mihaelára a műsor ideje alatt lehet szavazni a 21-es kóddal. A pénteki fellépők közül kategóriánként a legmagasabb pontszámot elért produkció jut a december 29-i döntőbe, emellett a közönség is továbbjuttathat szavazataival egy produkciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában