SZOMBATHELY

2017.12.20. 13:00

A munka nem zavarja a napi óvodai rutint

Oladban hatalmas munkagépek dolgoznak: a Weöres Sándor Óvoda épületét bővítik. Ezzel párhuzamosan a Derkovits lakótelepen a Pipitér Óvodában energetikai felújítás zajlik.

SZMK

Dr. Kecskés László, dr. Puskás Tivadar és Illés Károly az óvodabejáráson. Fotó: Szombathely.hu/Benkő Sándor

 

Dr. Kecskés László, dr. Puskás Tivadar és Illés Károly az óvodabejáráson. Fotó: Szombathely.hu/Benkő Sándor

Az új tornaszoba, a szertár, a fejlesztőhelyiség és az egészségügyi szoba kap helyet abban az új épületrészben, amelynek most az alapozása zajlik a Weöres Sándor Óvodában – itt járt dr. Puskás Tivadar polgármester mellett a körzet képviselője, dr. Kecskés László, valamint Illés Károly alpolgármester. A városrész folyamatos és gyors fejlődése okán van szükség az óvodabővítésre.

A Pipitér Óvodában a nyílászárók cseréje mellett akadálymentes vizesblokk is készül. Mindkét projekt TOP-os forrásból valósul meg. A gyerekek napi rutinját – amennyire lehet – nem zavarják, mindössze egy 25 fős csoportot kell majd várhatóan átköltöztetni a Weöres Sándor Óvodából másik intézménybe egy-két hónap múlva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában