Csepreg

2017.12.03. 19:52

Új padokat helyeztek ki a temetőbe

Újabb fejlesztések történtek a csepregi temetőben, új utcabútorokat helyeztek ki. Az év mérlege: hét új pad és egy hulladékgyűjtő.

Cseszkó Tamás

Eger, 2017. október 28. Mécsesek és virágok egy síron az egri Szent Donát temetõben a közelgõ mindenszentek ünnepe és halottak napja elõtt, 2017. október 28-án. MTI Fotó: Komka Péter

Fotó: Komka Péter

Az új eszközöket Kiskós Ferenc, a Vas Megyei Temetkezési Kft. ügyvezetője és Vlasich Krisztián polgármester a helyszínen tekintették meg. A polgármester utalt arra, hogy lakossági kérésre a nyár során már két padot helyeztek ki a temetőbe, a pozitív visszajelzések hatására mindenképpen szorgalmazta a terület rendbetételének folytatását. Meg is lett az eredménye: a megyei temetkezési vállalat és a csepregi önkormányzat közös finanszírozásában nemrég öt pad, valamint egy hulladékgyűjtő edény került a temetőbe. Most is a Városgazdálkodás munkatársai segítettek az új padok és a hulladékgyűjtő elhelyezésében. A polgármester hozzátette: elsősorban az idősek számára jelent könnyebbséget, hogy sírgondozás közben megpihenhetnek, de egy-egy elmélyülésre, imára is ugyanúgy helyet lehet foglalni a temetőkápolna vagy a ravatalozó közelében. A munka nem áll meg, folyamatban van a köztemető előtti terület rendezése is, már felkérték a szakembereket a parkolók kialakításához szükséges tervek elkészítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában