fürdő

2017.12.26. 16:06

Új vezető került a sárvári fürdő élére

Új vezetőt választott az önkormányzati képviselő-testület idei utolsó ülésén a Sárvári Gyógyfürdő Kft. élére.

Pajor András

A nyári szezonban kezdődött el a Sárkányvár kialakítása a gyermekmedencéknél Fotó: Pajor András

Vojtkó Tibor gépész-, vízellátás-vízkezelés és minőség-ügyi szakmérnököt egyhangú döntéssel szavazták meg ügyvezetőnek határozatlan időre a testület tagjai. Az új igazgató 2018. január 1-jén lép munkába, miután elődje megbízatása lejárt. Vojtkó Tibor dolgozott többek között a szombathelyi MÁV Ingatlankezelő Kft. közmű-üzletágvezetőjeként, a Bük és Térsége Vízmű Kft. ügyvezető igazgatójaként, a cég integrációja után pedig annak üzemigazgatói pozíciójában. Az Év Fürdője közönségszavazáson idén is a második helyen végzett Sárvárfürdő esetében továbbra is elvárás, hogy a csaknem kétszáz hazai fürdő között megőrizze kiemelkedő szerepét, hisz ez a város turisztikai vonzerejének egyik fundamentuma. A Sárvárra érkező vendégek száma alapján a település tartósan az ország legjobb idegenforgalmi célpontjai között szerepel. A tizenötödik születésnapját nemrég ünnepelt gyógyhelyen elkezdődött az arculatváltás, jelezve a folytonos megújulás képességét. A biztos műszaki háttér teszi lehetővé, hogy egész évben élményt és kikapcsolódást adhasson a családoknak.

A nyári szezonban kezdődött el a Sárkányvár kialakítása a gyermekmedencéknél Fotó: Pajor András

Az élményelemek mellett a technológia fejlesztése is állandó. Az alternatív energiaforrásokat felhasználó fürdőkomplexum medencéit hazánkban elsőként tették klórmentessé. Ezeket a környezetkímélő törekvéseket ismerte el a 2017-ben a fürdőnek ítélt üzleti etikai díj is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában