SzM-bál

2018.01.26. 08:00

A bólékóstolóval adják meg a hangulatot Kőszegen

Az évtizedek óta városi hagyománynak számító, megyei szinten is kiemelkedő kőszegi báli szezon következő hétvégéjén három helyszínen is várják a táncos lábú, szórakozni vágyó vendégeket.

Cseszkó Tamás

Múlt hétvégén a Kőszegi Városi Fúvószenekar szervezett bált, de ezen a hétvégén is lesz apropó, hogy kiöltözzünk. Fotó: Unger Tamás

 

Múlt hétvégén a Kőszegi Városi Fúvószenekar szervezett bált, de ezen a hétvégén is lesz apropó, hogy kiöltözzünk. Fotó: Unger Tamás

Január 27-én a Béri Balog iskola sportcsarnokában az intézmény szülői munkaközössége rendezésében báloznak a vendégek. Nyitótánccal, szülői és tanári műsorral, bólé- és sütikóstolóval, büfével és persze tombolával készülnek. A zenét a Tricolor zenekar szolgáltatja. A Bersek József Általános Iskola szintén szombaton este, 19.30-tól várja a vendégeket a XVIII. Bersek-bálra, a dr. Nagy László EGYMI II. épületének dísztermébe. Fellép a Be-Jó táncegyüttes, a zenét pedig a Kócos Ördögök adják. Tombola és karaoke-party is lesz. Business Party címmel a kőszegi iparosok báloznak január 27-én, 18.30-tól a Jurisics-vár lovagtermében. Az évtizedes hagyományokkal rendelkező eseményen a jó hangulatért a soproni HayDmStreet zenekar felel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában