AGORA GYERMEKMŰVÉSZETI FESZTIVÁL

2018.01.04. 13:36

Keresik Vas megye gyermekművészeit

Az Agora Savaria keresi azokat a szombathelyi és Vas megyei diákok, amatőr művészeti csoportokat, akik előadó-művészeti bemutatót tartanának a gyermekművészeti fesztiválon.

Szabolcs Gergely

Általános és középiskolás diákok jelentkezését várják a kategóriák igen széles repertoárjában. Szombathely és kistérsége általános iskolás ifjai mondhatnak verset, mesét vagy prózát, énekelhetnek népdalt és mai slágert, bemutathatják tudásukat népi hangszerrel, táncolhatnak (modern vagy kortárs műfajban), illetve a nyitott „egyéb” számban is szórakoztathatják a közönséget pantomimmal, bűvészettel, akrobatikával, többek közt.

Szélesebb körben, Vas megyei általános és középiskolások is jelentkezhetnek, a számukra meghirdetett kategóriák a következők: mai dal előadása (pl. könnyűzenei slágerek, pop, rock, musical dalok), modern és kortárs tánc (show tánc, jazzbalett, jazztánc, hip-hop, diszkótánc, break, electric boogie, mazsorett…), továbbá itt is meghirdetik a nyílt „egyéb” műsorszámot, hasonlóan a kisebbek lehetőségeihez.

Határidő: 2018. március 2. Nevezéssel és jelentkezéssel kapcsolatos részleteket itt találja!

Sok sikert az ifjú előadóknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában