az év párja 2017.

2018.01.08. 07:00

A legszebb párok – Indul az Év Párja 2017 játék!

2017-ben kötöttetek házasságot Vas megyében? Akkor ez a verseny nektek szól. Küldjétek be a legjobb esküvői fotótokat, buzdítsátok ismerőseiteket szavazásra – hogy elnyerhessétek értékes díjaink egyikét!

vaol.hu

Az élet játék: Szerelem – Házasság – életre szóló nagy kaland! Most Mi is egy játékra invitálunk Titeket, idén először hirdetjük meg az Év Párja 2017 játékunkat, melyre olyan párok jelentkezését várjuk, akik tavaly kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

Küldjétek el saját magatokat ábrázoló kedvenc képeteket, a legtöbb szavazatot kapott párok értékes ajándékokkal gazdagodhatnak. Párszépségversenyünk 2018. január 8.-án kezdődik és 2018. január 31-vel zárul.

Játékunk weboldalunk aloldalán zajlik,.

Vas megyei párok nevezhetnek fotóikkal – űrlapunk kitöltésével. Érdemes nevezni, ugyanis olyan értékes nyereményekben részesülhettek, mint 3 napos utó-nászút, vásárlási utalványok, gyertyafényes vacsora a Ciao Amico-ban, illetve Csipke Rozé bor!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában