Vas Népe

2018.01.26. 19:14

Megújult ügyfélszolgálati irodánk

Olvasóink kényelmét szolgálja a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodájának megújítása. Szebb és modernebb lett a Széchenyi utcai fogadótér.

Vas Népe

Új matricák a Sézchenyi utcai iroda homlokzatán.

Jó néhány éves volt a bútorzat és a dizájn az ügyfélszolgálaton, ezért volt szükség a felújításra. Már modern, 21. századi berendezés fogadja ügyfeleinket a Széchenyi utca 1. szám alatti helyiségben, ahol négy ügyfélszolgálatos kolléga és egy vezető dolgozik. – Az a célunk, hogy a betérő ügyfeleket minél jobban ki tudjuk szolgálni – mondta az átalakításról Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető.

Szem előtt vannak a kiadványok, tágasabb és modernebb lett a tér. Fotók: Unger Tamás

Tágasabb lett a fogadótér és praktikusabb: – Fel tudjuk hívni ügyfeleink figyelmét a kiegészítő termékeinkre, amelyek eddig nem voltak annyira szem előtt – mondta, hiszen az ügyfélszolgálati irodában nem csak a hagyományos hirdetésfeladás érhető el: más termékeinket is megtalálják olvasóink. – Ajándékkönyvek, szakácskönyvek, gyermekjátékok, belépőjegyek – sorolta Németh Balázs, hogy mi mindent kínál a Vas Népe ügyfélszolgálati irodája. Látszik: modern, de visszafogott stílusú, egyedi bútorokkal rendezték be a helyiséget.

Új matricák a Sézchenyi utcai iroda homlokzatán.

A teljes arculat megújult, kívülről is jól látható, hiszen az iroda kirakatát újramatricázták.

Úgy gondoltuk, hogy a Berzsenyi tér és a Széchenyi utca rekonstrukciója jó apropót ad a megújulásra.

- fűzte még hozzá Németh Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában