webkamera

2018.01.27. 08:00

Nem látszanak pár napig az utak a neten

Elsötétülnek a közútkezelő kezelésébe és üzemeltetésébe tartozó webkamerák, de csak ideiglenesen, karbantartás miatt. A hétvégén még látható lesz mind a hét Vas megyei útvonal.

Bakos Ágnes

Nem a kamerák, nem konkrétan a készülékek, hanem az azok képeit összegyűjtő oldal karbantartása kezdődik meg, sőt, fejlesztik a felületet, ezért nem lesz elérhető átmenetileg a hálózat január 29-étől, tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Kft. Hogy pontosan meddig tart a képszünet, nem tudni, azt mindössze „ideiglenesnek” jelöli a közútkezelő közleménye. A hétvégén még ugyanúgy közvetítik a forgalmat a kamerák, mint eddig. Vas megyében hét útszakasz látható be szinte percenként frissülő képen. Három kamera Szombathelyről közvetít: az egyik a Rumi úti csomópontból, egy másik a Zanati útról, a harmadik pedig a Petőfi Sándor utcából a Március 15. tér felé tartókról (és persze az útról) ad képet. Látható még a közútkezelő kameráin keresztül Répcelak, Karakó, Körmend és Rábafüzes – hétfőig biztosan, aztán a karbantartás és fejlesztés után majd ismét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában