az Év Agrárembere

2018.01.11. 09:00

Vas megyei is lehet az év agrárembere

A hónap végéig lehet voksolni az Év Agrárembere közönségdíjasára. A harminc jelölt között – egyetlen vasiként – ott van Babati Zoltán.

Budai Dávid

Babati Zoltán is a jelöltek között Fotó: Szendi Péter

Feldolgozó-élelmiszeripar kategóriában egyetlen Vas megyeiként Babati Zoltánt, a Babati és Társa Kft. húsipari vállalkozás tulajdonosát is jelölték az Év Agrárembere 2017 címre, amelyet az idén immár negyedik alkalommal ítélnek oda. A kezdeményezés fővédnöke dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Babati Zoltán is a jelöltek között Fotó: Szendi Péter

Az Év Agrárembere címre tíz különböző kategóriában lehetett jelöltséget szerezni tavaly októberben, közülük választott ki a zsűri kategóriánként hármat: ők jutottak a döntőbe. A döntősökről kisfilm készült, így az életük, a környezetük, a munkájuk is alaposabban megismerhető, úgyhogy a 70 fős szakmai zsűri ezeket a videókat is figyelembe veszi, amikor meghozza a végső döntést.

A február 10-én megrendezendő, nagyszabású siófoki gálán derül ki, hogy kik a kategóriagyőztesek – és ki a fődíjas. A közönségdíjasra Az Év Agrárembere Facebook-oldalon január 5-e és 30-a között lehet szavazni, a győztest ugyancsak a februári gálán hirdetik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában