Farsang

2018.02.18. 12:00

Rangos fellépők a toronyi bálban – Az egyházközség hetedik alkalommal szervezett mulatságot

Farsang utolsó hétvégéjén immár hetedik alkalommal rendeztek Toronyban egyházközségi bált. A bál kezdetén dr. Perger Gyula plébános köszöntötte a megjelenteket, köztük dr. Hende Csabát, a térség országgyűlési képviselőjét, a Magyar Országgyűlés alelnökét, valamint a bálon részt vevő 284 vendéget.

Változatos, színes műsorral szórakoztatták a fellépők az esten a bálozókat Fotó: Hoós Flórián

 

Nagyon változatos, színes műsorral szórakoztatták a fellépők az esten a bálozókat. A plébániához tartozó Bucsu község táncosai visszatérő vendégként nyitották meg a bált, majd a toronyi asszonykórus adott vidám műsort. A tavalyi mulatságon ismerhette meg a helyi közönség Kollár Péter Erik és Gats Éva művészeket, akik a budapesti Monarchia Operett Társulat művészei, s az idei évben is nagy sikerű operett-előadásukkal tették emlékezetessé az estet Árvai Dániel művésztársukkal együtt.

Változatos, színes műsorral szórakoztatták a fellépők az esten a bálozókat Fotó: Hoós Flórián

Felléptek a továbbiakban a Savaria Táncsport Egyesület táncosai is, akiknek felnőtt formációs csapata nemrégiben magyar bajnok lett, a junior formáció pedig első komoly versenyén ezüstérmes lett. A táncosok közül öt fiatal is Torony község lakója. A bálban a zenét Timár János szolgáltatta. Éjfélkor a tombolán fődíjként egy százezer forint értékű, 16 darabos Royal edénykészletet sorsoltak ki, mindemellett rengeteg gyönyörű ajándék talált gazdára az est folyamán.

Horváth Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában