Kiemelkedő Mérnöki Munkáért

2018.02.04. 13:55

Szakmai kitüntetések kamarai tagoknak a 3. Vasi Mérnökbálon

A Vasi Mérnökbálnak, ahogy az elmúlt években, úgy idén is a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubja adott otthont. 

Fotó: Hornyák Emőke

 

Fotó: Hornyák Emőke

Összeszokott társaságok, egy hivatásnak élő emberek találkoztak a Vas Megyei Mérnöki Kamara elegáns bálján szombaton este a WSSZ Krúdy Klubjában.

Fotó: Hornyák Emőke

Szabó Tibor színművész-konferanszié Frank Sinatra-dalai után hagyományosan a kamarai kitüntetések átadásával folytatódott az este: a kamara Bodányi Ödön-díjat adományozott Kapolcsi Imre okleveles építőmérnöknek hosszú időn keresztül végzett kiváló munkája elismeréseként.

Fotó: Hornyák Emőke

Kiemelkedő Mérnöki Munkáért Díjjal Csilléry Béla Károly közlekedésmérnök, Krenner Róbert okleveles villamosmérnök és Vörös Árpád okleveles építőmérnök munkáját ismerték el.

Fotó: Hornyák Emőke

A díjakat Nádor István elnök, Déri Lajos alelnök és dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese adták át. Tangóharmonika-kísérte a vacsorát, majd a Guslice tamburazenekar játszott horvát dallamokat. Profi táncosok és a Galaxy együttes gondoskodott a továbbiakban a kitűnő hangulatról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában