mókás galéria

2018.04.25. 21:17

Bolondballagás – Majdnem mindenkinek ki volt a négy kereke a megyeszékhelyen

Bolondballagást tartottak szerda kora délután a városközpontban a Savaria szakgimnázium végzősei.

Tersztyánszky Krisztina

A titokzatos kelet és a történelem is megjelent a jelmezekben Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

 

A titokzatos kelet és a történelem is megjelent a jelmezekben Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

A járműipari, logisztikai és rendészeti szakmák végzős diákjai igyekeztek minél meghökkentőbb látvánnyal sokkolni a járókelőket. Láttunk a jelmezesek között turbános arabokat, török táncosnőket, csontvázat, super(wo)mant és egészen felismerhetetlen maskarákat is. Budavári Ádám és Katona Dániel egy bevásárlókocsiban helyezkedtek el, amit némi kartonpapírral, fával és egy fehér lepedővel Frédi és Béni-járgánnyá alakítottak át. A 12. D végzősei induláskor még nagyon optimisták voltak, mondván: menni is tudunk vele, csak be kell indulni. Fodor Bálint és Szabó Szabolcs szakácsnak öltöztek be, azzal a burkolt üzenettel, hogy az iskolában felszolgált ebédnél talán ők jobbat főznének.

Ki mondta, hogy Batman és Superman csak hímneműek lehetnek? Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

A 13. AE hangzatos nevű osztály növendékei nem önerőből működtetett, zenei aláfestést adó kézi készüléket barkácsoltak. Az autórádióból, hangfalakból és akkumulátorokból megálmodott otromba szerkezet, ahogy ígérték, valóban durván szólt – a szabadalmi joggal Ékesi Alex büszkélkedett. A 13. F1 logisztikus lányai csinos nyuszi- és Miki egér fülekkel, valamint lufikkal ékesítették fel magukat, hogy a fiúknak ne csak mindig az agresszív oldalukat mutassák. Megszólaltattunk egy tanerőt is: Farkas Veronika, a 12. E osztályfőnöke bozontos parókával őrült mérnöknőnek álcázta magát. Reméljük, a tényleges évzárásig nem kell se diáknak, se tanárnak erre a sorsra jutnia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában