sajtótájékoztató

2018.04.04. 19:42

Visszalépett Czeglédy Csaba Nemény András javára

A Perintparti sétányon tartott sajtótájékoztatót Ipkovich György és Nemény András - a két MSZP-s politikus vette át a Czeglédy Csaba körzetéhez tartozó ügyek intézését. Ezekről és a képviselő visszalépéséről számoltak be szerdán.

Vas Népe

Nemény András javára lépett vissza az egyéni országgyűlési képviselő jelölt Czeglédy Csaba, aki megköszönte a 801 embernek, hogy aláírásával támogatta őt jelöltté válásában. Ennek ellenére „meg kellett hoznom egy fájdalmas, de egyben racionális döntést: visszalépek a legesélyesebb ellenzéki jelölt, dr. Nemény András barátom javára” – ezt írta Czeglédy abban a közleményben, amelyet Ipkovich György ismertetett a sajtó képviselőivel. Arra kérte ebben a szavazókat, hogy aki rá voksolt volna, az adja inkább Neménynek az ikszet – a cél ugyanis a kormányváltás, amihez ezzel a lépéssel lehet közelebb kerülni. Ugyanakkor reményét fejezte ki közleményében, hogy mielőbb hazatérhet, és folytathatja önkormányzati képviselői munkáját.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy szerdán újabb három hónappal meghosszabbították Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását – így lehetséges, hogy az általa elindított beruházás befejezésénél, a Perintparti sétány átadásakor még börtönben lesz. A közleményben egyébként a Czeglédy Csaba reményét fejezte ki, hogy hamarosan hazatérhet és folytathatja önkormányzati képviselői munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában