köszönetet modott

2018.05.07. 20:22

Ágh Péter átvette megbízólevelét – Észak-Vas megyéért és a térség összes lakójáért szeretne dolgozni

Vas megye 2. számú választókörzetének székhelyén, a városházán vette át megbízólevelét Ágh Péter, a kerület régi-új országgyűlési képviselője dr. Tóth Esztertől, a választási bizottság elnökétől.

Pajor András

Elöl: Ágh Péter, dr. Tóth Eszter, Kondora István, Sárvár polgármestere. Mögöttük dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző és Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere Fotó: Pajor András

 

Elöl: Ágh Péter, dr. Tóth Eszter, Kondora István, Sárvár polgármestere. Mögöttük dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző és Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere Fotó: Pajor András

Ágh Péter a mandátum átvétele kapcsán elmondta:

- Tisztelettel szeretném megköszönni a választópolgároknak a választókerület minden településén, hogy a támogatásukról biztosítottak. Ha a számokat nézzük, azt láthatjuk, hogy 31 ezer 226-an tiszteltek meg a bizalmukkal, ez 61,38 százalékos eredményt jelent. Ez óriási megtiszteltetés. Nagyon sok aktivista dolgozott azért, hogy legyen minek örülni április 8-án, így nekik is hálás vagyok. Nélkülük biztos, hogy nem sikerült volna az egész országban a legnagyobb győzelmet aratni: ha az első és a második helyezett közötti különbséget nézzük. A polgármestereket is elismerés illeti, hiszen az elmúlt négy esztendőben velük és sokakkal együttműködve azon voltam, hogy jó és maradandó dolgokat hozzunk létre Észak-Vas megye hetvenhét településén. Ennek révén az eltelt ciklusban számos fontos feladatot lehetett megoldani, de még sok kihívás áll előttünk. Így a mostani eredmény arra biztat, hogy tovább folytassuk Vas megye ezen részéért az elkötelezett, alázatos munkát. A listás és az egyéni szavazatokat tekintve azt látjuk, hogy olyan választópolgárok is megtiszteltek szavazatukkal, akik listán más pártra szavaztak – ez is arra ösztönöz, hogy pártállástól függetlenül egész Észak-Vas megyéért és annak minden lakójáért dolgozzak. Vallom, hogy közös bennünk a szeretet, amely ehhez a csodálatos vidékhez fűz minket. Tegyünk érte együtt, összefogással. Ennek a szövetségnek a sikeréért dolgozom a jövőben is! – zárta szavait az ünnepélyes átvétel alkalmából a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában