Fitneszpark

2018.05.28. 19:54

Izmosodnak, erősödnek a Gothard iskola felsősei

Fitneszparkot adtak át a Gothard Jenő Általános Iskola udvarán. A felszerelések elsősorban a felső tagozatos diákok számára készültek.

Lutor Katalin

Mercs Árpád Hunor az elsők között volt, aki kipróbálta az új kondigépeket Fotó: Unger Tamás

Az iskolának nem csak egy új hét kezdetét hozta a hétfő délelőtt: fitneszparkot avattak. A mindennapos testnevelést is segítő 1 millió 725 ezer forint értékű eszközöket az iskola játszótere mellett helyezték el – mondta Nagyné Tancsics Ildikó, az iskola igazgatója. A parkot Fodor István, a szombathelyi tankerület igazgatója avatta fel. Mint mondta: saját egészségünkért tehetünk a legtöbbet, fontos, hogyan bánunk az életünkkel.

 

Mercs Árpád Hunor az elsők között volt, aki kipróbálta az új kondigépeket Fotó: Unger Tamás

A sporthoz általában el kell menni valahova: pályára, konditerembe. Most a Gothard iskola tanulói számára házhoz jött a lehetőség.

A szalagátvágás előtt az iskola tornász- és kötélugró csapata tartott látványos bemutatót, majd a megnyitó után a felsős fiúk azonnal birtokba vették a szereket, amelyeken „saját testsúlyuk bevonásával” is végezhetnek gyakorlatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában