ballagók szépe

2018.06.15. 19:12

Átvették nyereményeiket a legszebb vasi ballagók

Pénteken délután a Vas Népe szerkesztőségében Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő adta át a győztesek ajándékait.

Lutor Katalin

A legszebbek. Középen Barbara és Konrád Fotó: Nagy Jácint

Szombathely Olvasóink 33 végzős közül választhatták ki a legszebb ballagó fiút és lányt. Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő és Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető tegnap szerkesztőségünkben gratulált a nevezőknek és a dobogósoknak, és sok sikert kívánt a szóbeli érettségikhez. A 2. és 3. helyezett a Szülőföld Kiadó köteteiből összeállított könyvcsomagot és digitális Vas Népe-előfizetést vehetett át, az első helyezettek – Horváth Barbara Fanni és Horváth Konrád – értékes okostelefonokkal gazdagodtak. Akik nem értek el helyezést, ők sem távoztak üres kézzel: digitális előfizetést kaptak.

A legszebbek. Középen Barbara és Konrád Fotó: Nagy Jácint

A győztesek nem számítottak arra, hogy a sok nevező közül ők lesznek a kiválasztottak, főleg hogy Konrádot nagymamája nevezte a versenyre. Az érettségi után mindketten a megyében maradnak: Barbi a kereskedelmi gimnázium egy továbbképzését, Konrád az ­ELTE-SEK testnevelő–gyógytestnevelő szakát választotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában