Csobbanjunk trendin az idei nyárba!

2018.06.08. 11:30

Vas Népe bevásárlónapok a hétvégén: mindenki megtalálhatja a stílusához illő darabokat

Már csak egyet kell aludni, és irány a Family Center és a kuponnapok programjához társult Praktiker áruház.

Tóth Kata

Az Orsay üzletében maradtak a virágminták. A pasztell színek mellett a khaki szín és szafaristílus kedvelői is találhatnak izgalmas darabokat Fotók: Szendi Péter/ Vas Népe

A bevásárlóközpontban 17 üzlet óriási kedvezményei várják a vásárlókat, a szomszéd barkácsáruházban az akciós áruk kivételével minden terméket 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak meg szombaton és vasárnap a Vas Népe, a Family Center és a Praktiker közös kuponnapjain. Amire viszont érdemes lesz figyelni: a kedvezményre jogosító kuponokat szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig lehet felhasználni az akcióban részt vevő üzletekben. Ha valaki lemaradt volna a kuponfüzetről vagy otthon felejti azt, akkor sincs gond, hiszen az akció ideje alatt a Family Centerben felállított Vas Népe-standnál kuponfüzetet kap, ha megveszi friss szombati lapunkat. Vigyék magukkal Vas megye kártyáikat is a hétvégi shoppingra: ha együtt mutatják fel a kártyát és a kupont, öt százalék extra kedvezményt érvényesíthetnek a megjelölt szolgáltatóknál.

Az elmúlt egy hétben sorra vettük az akcióban kedvezményt kínáló üzleteket, már csak néhány vár bemutatásra közülük, íme.

Az Orsay üzletében maradtak a virágminták. A pasztell színek mellett a khaki szín és szafaristílus kedvelői is találhatnak izgalmas darabokat Fotók: Szendi Péter/ Vas Népe

Férfi olvasóink figyelmét hívjuk fel

a STAGE üzletre, amely a klasszikus stílust kedvelőknek kínál trendi darabokat – világmárkákkal, széles választékkal várják az igényes, stílusos férfiakat. Minden Balance-ingre vonatkozik a 15, minden Casual Friday és Blend termékre a húsz százalék kedvezmény. Modern, a hétköznapi ember számára készült konfekcióruházatot kínál a C&A – a nadrágokért fizetünk náluk húsz százalékkal kevesebbet hétvégén. Stílusos, kényelmes, élénk színű, virágmintás ruhák, farmerek, rövid ujjú és ujjatlan férfi és gyermek pólók, köztük organikus pamutból előállított darabok jellemzik idén nyáron a kollekciót. A legnevesebb sportcipőgyártók új modelljei és további világmárkák sportos kollekciói várják a vásárlókat a Playersroomban. Könyvekre vonatkozik a 20 százalékos kedvezmény a Lírában, a tankönyveket és az akciós köteteket kivéve. A bevásárlónapok az Ünnepi Könyvhét idején lesznek – a könyvhétre várt újdonságokat szombaton már megtalálják a polcokon: Lugosi Viktória Vándorhomárját például, vagy Ormos Mária történész Gondolatok az ember történetéről című könyvét, amely időutazásra hív a föld körül az európai időszámítás különböző szakaszaiban. Benedek Szabolcs Kádár hét napja című kortárs prózáját és Medgyes Péter angoltanár Világgá mentem című útikönyvét is ajánlja Pál Andrea üzletvezető. Gyermek- és ifjúsági könyvek szintén várhatók újdonságként: sok más mellett Marék Veronikától a Boribon pancsol és Halász Margit Jómadarak pácban címmel egy hortobágyi madárkórházban játszódó ifjúsági regénye.

 

Tengerész ihletésű darabok, piros, fehér, kék csíkos pólók, táskák, strand- és fürdőruhák

A boltok kínálatát megismerték, nincs más dolguk, mint hogy szombatig böngésszék a kuponfüzetet.

Hétvégére jó vásárlást kívánunk, találkozzunk a Family Centerben és a Praktikerben! Még egyszer emlékeztetőül az akcióban részt vevő üzletek listája: Orsay, CCC, BLA-BLA, Líra könyváruház, Playersroom, Humanic, Family Ékszer, Retro Optika, STYL, budmil, Gala-Sport, Hervis, STAGE, DB fave, C&A, Mr. Big és a Praktiker áruház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában