a Soulwave segített

2018.07.10. 08:32

A VOLT fesztiválon, a népszerű zenekar segítségével kérte meg szerelme kezét a püspökmolnári férfi (videó)

A lányok többsége különleges, mesebeli, romantikus eljegyzésről álmodik.

Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Pék Dániel Archívumából

Németh Barbara is így volt ezzel. Néhány éve, az egyetemen találta meg élete szerelmét Pék Dániel személyében. Barbara remélte, hogy egyszer eljön majd ez az alkalom, de álmaiban sem gondolta volna, hogy nem csak a pillanat maga, de a körülmények is ilyen különlegesek lesznek.

Párjával együtt látogattak a soproni fesztiválra. A férfinek nehéz dolga volt, hiszen izgatottságát heteken keresztül lepleznie kellett szerelme előtt. Nem csak a barátai , de a körmendi Soulwave zenekar is beavatott volt. Ők konferálták fel Danit mielőtt feltette a nagy kérdést koncertjük közben. Hogy mi történt ezután? Nem mondjuk, inkább mutatjuk:

Megkértük Dánielt, mesélje el nekünk történetüket. Íme: 2016 tavaszán jöttünk össze, de már az előző év novemberében találkoztunk. Az egyetemen ismerkedtünk meg. Ő elsős volt, én végzős – végül mégis együtt diplomáztunk.- neveti el magát Dániel. Hosszú folyamat volt, kisebb-nagyobb csavarokkal. Amikor megismerkedtünk, ő szingli volt, aztán újra összejött az előző párjával, ám áprilisban szakítottak, így szabad volt a pálya. Már előtte is folyamatosan beszélgettünk, többször találkoztunk is. Tavasszal elcsattant az első csókunk is. Vicces részlet a történetünkben, hogy éppen tanulmányi úton voltam – Szilvásvárad mellett- , amikor kimondtuk, hogy együtt vagyunk ezentúl.

Mindig tudtad, hogy ő lesz életed párja? – faggattuk a fiatalembert. -Amikor novemberben először beszéltünk, valami felvillant bennem: Uram, Isten... Ő kell nekem! Soha nem voltam nagy csajozós, de nála teljesen másként viselkedtem, mint a korábbi kapcsolataimnál. Szóval igen, már akkor éreztem, hogy Ő életem szerelme. Édesanyámnak már rögtön így mutattam be.

Élete párját, Németh Barbarát jegyezte el a soproni fesztiválon Pék Dániel.

Hogy jött a lánykérés ötlete? Hosszú ideig titkolnod kellett a dolgot, nem féltél, hogy lebuksz?

- Igazából már az elején éreztük, hogy ez nem csak fellángolás. Nagyon hamar szóba jött a házasság ötlete, hiszen Barbara fiatal anyuka szeretne lenni, ám a gyermekvállalás előtt mindenképpen össze akartunk házasodni. Innen jött az ötlet, de mindenképpen valami ütős módon szerettem volna megkérni a kezét. Mivel soklépcsős folyamat volt, fennállt a lebukás veszélye. A szervezés részével nem volt semmi gond. A Soulwave egyik tagja, Szabó Ferenc segített benne, ezzel nem volt gond, nagyon segítőkészek voltak. A szülőktől is megkértem a lányuk kezét, ez is simán ment. Az izgalmasabb rész a gyűrűvásárlás volt. Amikor megrendeltem és akkor is, amikor elhoztam, majdnem lebuktam. Már 2017. január óta együtt élünk, így nem volt egyszerű a dolog.

Teljes mértékben meglepett az eljegyzés. Nem számítottam rá. Főként azért, mert Dani nagyon izgulós, így gondoltam, egy ilyen nagy dolgot sosem tudna eltitkolni előlem, látnám rajta. Hát mégis sikerült neki – egészíti ki a férfi gondolatait mosolyogva párja, Barbara.- Az első gondolatom az volt, hogy ez tényleg megtörténik? Valóra válik az álmom? Meg sem tudtam szólalni.

Barbarának valóra vált az álma, tündérmeseszerű eljegyzésük volt. Fotók: Pék Dániel archívumából

Az eljegyzést követően a pár a fesztiválon ünnepelt némi sör és a Hollywood Undead, valamint a Limp Bizkit koncertjeinek kíséretében. Szerették volna közös koccintással megköszönni a Soulwave zenekarnak a közreműködést, de ők erdélyi koncertjük miatt hamar távoztak a helyszínről. Érdekes, mókás véletlen, hogy Dániel zenekarának, a StoneSplashnek egy másik tagja is ugyanezen a napon kérte meg párja kezét. A következő felvonás a fiatal párnál 2020-ban lesz, ugyanis vélhetően ekkor mondják ki a boldogító igent. A szervezést egyelőre nem kezdték el. Sok boldogságot kívánunk nekik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában