em szorul gyógyszerekre

2018.08.19. 21:00

A százéves vasi néni elárulja a hosszú élet titkát

Századik születésnapján köszöntötték Nagy Lajosné Annus nénit. Az idős asszony nem szorul gyógyszerekre, sokat olvas, varr is szívesen.

VN

Nagy Lajosné Annus néni naponta olvas újságot

Fotó: : JTV/Horváth Zoltán

Kiss András polgármester és Balhási Imréné bizottsági elnök vitt virágcsokrot Jánosháza város önkormányzata nevében a 100 éves Annus néninek. Előző nap a családja is megköszöntötte az idős asszonyt, aki szép kora ellenére nem szorul gyógyszerekre. Emléklapot is kapott: a miniszterelnök jókívánságait tolmácsolták a városvezetők. És vittek egy üveg bort is, Jánosháza város boraiból egy muskotályt kapott a születésnapos Annus néni, nem tette el emlékbe, meg is kóstolta a fehérbort.

Nagy Lajosné Annus néni naponta olvas újságot
Fotó: : JTV/Horváth Zoltán

Az ünnepelt elmondta, hogy tévét néz, ha unatkozik, sorozatokat nem nagyon követ, inkább hírműsorokat. És mert mindenről tudnia kell: mindennap átböngészi az újságot. Ha kell, Annus néni még varr is, bár a ruhajavításnál elkél neki a segítség, ha a színválasztásról van szó. Annus néni a lányával él, immár huszonkilenc éve Jánosházán, addig Nemeskeresztúron laktak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában