Utazási kellékeket nyertek olvasóink

2018.08.29. 11:30

Gazdára talált egy segway, egy sup deszka, egy bőröndszett is

A Vas Népe Utazzon velünk nyereményjátékának zárásaként tegnap adtuk át szerkesztőségünkben a szerencsés nyerteseknek az ajándékokat.

Tersztyánszky Krisztina

Németh Balázs adta át a nyereményeket

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A játék augusztus 13 és 17 között zajlott lapunk hasábjain. Minden nap közöltünk egy öt számjegyű kódot, amelyet SMS-ben kellett beküldeni egy megadott telefonszámra. A napi beküldők között más-más ajándékokat sorsoltunk ki, a fődíj pedig egy egzotikus utazás volt Bali szigetére, amit sajnos nem Vas megyei játékos nyert meg.

Molnár Miklósné, Molnár Miklós, Kriston Lászlóné, Szalmer István, Schönberger Eszter a Vas Népe épülete
előtt
Fotó: Unger Tamás / VN

Kedden a szerkesztőségben Németh Balázs, a Vas Népe Vas megyei üzletszervezési vezetője adta át a nyereményeket azoknak, akiknek a negyvenezer SMS közül kedvezett a szerencse. A hétfői ajándékot, egy bőröndszettet és egy hűtőtáskát a szombathelyi Molnár Miklósné nyerte. Elmondta, nagyon jókor jött az ajándék, mert férjével évente többször is kirándulnak és a meglévő utazótáskájuk már meglehetősen elhasználódott állapotban van. Azt tervezik, hogy még az idén bejáratják az új gurulós bőröndöket, hiszen szeptemberben egy wellness pihenésre indulnak. A második napi nyeremény, egy kétéjszakás wellness hétvége egy négy csillagos hotelben a szombathelyi Molnár Klárának jutott, ő nem tudott személyesen eljönni az átadásra.

Itt volt viszont a segway büszke nyertese, a nemescsói Szalmer István. Elárulta, elmúlt hatvanhét éves, és csak annyit tud erről a szerkentyűről, amit a tévében látott meg amit a szomszéd kislány elmagyarázott. Már hogyne próbálnám ki! – lelkesedett, hozzátéve, hogy lehet, az elsőbbséget a fiainak vagy a menyének adja át. Mielőtt pedig felszáll a kétkerekűre, a megfelelő testrészére rögzített pufajkával biztosítja be magát.

Az első nap szerencséje volt

Míg a többiek a hét valamennyi napján beküldték a kódot, a sárvári Schönberger Eszter csütörtökön SMS-ezett először, és máris szerencséje volt! Túlságosan nem is csodálkozott, mert sokat játszik és elég gyakran nyerni is szokott: utalványokat, wellness hétvégét. Most egy sup deszka boldog tulajdonosa lett. Ebben az évben már biztos nem fogja kipróbálni a vízi alkalmatosságot, de jövőre új színt visz a strandolásaiba a deszkán való siklás.

Németh Balázs adta át a nyereményeket
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Az utolsó napi nyereményt, egy elektromos robogót a szentpéterfai Kriston Lászlóné, Zsuzsához irányította a szerencse. A nyugdíjas hölgy először arra gyanakodott, hogy valamilyen telefonos zaklatás áldozata, de amikor már az újságban is olvasta a nevét, végre elhitte, hogy a nyeremény nem tréfa. Mivel nincs jogosítványa, úgy tervezte, hogy a robogót majd valamelyik családtagjának adja, és nagyon megörült, amikor megtudta, hogy tulajdonképpen egy elektromos kerékpárról van szó, aminek a nyergébe jogsi nélkül is felpattanhat. Biciklizni ugyanis naponta többször is szokott a faluban. A piros álomjárgányt a szerkesztőség előtt a többi nyertes is megcsodálta, mindenkinek tetszett. Bár a kerékpár fel volt töltve, a boldog nyertes egyelőre arra nem vállalkozott, hogy hazáig suhanjon vele – utánfutóval jönnek majd érte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában