képviselő-testületi ülés

2018.10.02. 07:00

A városé lesz az Ezredes-ház Vasváron

Egyebek között ingatlanügyek is adtak témát a napokban tartott képviselő-testületi ülésen. Az iparterületről és kitüntetésekről is tárgyaltak.

Pogács Mónika

Érdemes alaposan körülnézni, megfontoltan dönteni

Fotó: pixabay.com

Az Ezredes-ház háromtized részben volt eddig a vasvári önkormányzat tulajdona, most megvásárolja a fennmaradó részt a jelenlegi tulajdonostól, egy pénzintézettől 5 millió forintért – így döntött a képviselő-testület. Az összeget ingatlanbecslő szakember állapította meg. A városnak a létesítménnyel turisztikai célú terve vannak, amelyet pályázati támogatásból valósít meg. Az ülésen döntöttek arról is, hogy az Iparterület kialakítása Vasváron című projektben kérelmet nyújtanak be: csökkentetnék a műszaki tartalmat, mert megnövekedtek a kivitelezői árak. Az ülésen a képviselők önkormányzati lakások kiadásáról, a lakások bérlési jogának meghosszabbításáról is döntöttek. Zárt ajtók mögött pedig arról, hogy október 23-án kinek adományozzanak városi kitüntetéseket, így a város díszpolgára címet, a Vasvár Városért érdemrendet és a Barabás-díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában