Kikapcsolódások kedvezményekkel

2018.10.15. 09:00

Élmények hétvégéje Celldömölkön

Ha október, akkor megyekártyás napok – ezt már több éve megszokhatták hűséges olvasóink. A hétvégén a Vulkán fürdőbe és a Kemenes Vulkánparkba válthatták meg kedvezményes jegyüket.

VN-rendezvény

Bóka Klaudia és Szalai Tihamér Ádám kirándulást terveztek hétvégére Fotó: Gyuricza Imre

Szombaton, október 13-án ünnepeltük a fürdőkultúra napját. Ebből az alkalomból a Vas megyei olvasók kedvezményesen látogathatták a celldömölki Vulkán Gyógyés Élményfürdőt. Amint erről már korábban is beszámoltunk, ezen a napon szinte minden belépőjegyet fél áron vásárolhattak meg az érvényes matricával ellátott Vas megye kártyát felmutatók.

Bóka Klaudia és Szalai Tihamér Ádám kirándulást terveztek hétvégére Fotó: Gyuricza Imre

Kiss Csaba celldömölki lakostól megtudtuk, hogy úszni és pihenni jött a fürdőbe. Vépen tanít, idén először már az osztályát is elhozta a fürdőbe. Tervezik, hogy az ősz folyamán még egy alkalommal jön vele az egész osztály egy újabb kirándulásra. Ennek során már a Kemenes Vulkánparkot is felveszik a programba. Hozzátette: egy éve használja a megyekártyát, és nagyon elégedett, mert egyre több helyen tudja használni. Vasárnap is kínáltunk kedvezményes lehetőségeket. A Kemenes Vulkánparkba is engedménnyel lehetett jegyet váltani, így meg lehetett ismerkedni az Európa és Magyarország területén zajló hajdani vulkáni tevékenységgel. A tűzhányók világát különböző interaktív bemutatók, térképek, terepasztalok mutatták be. Ott találkoztunk Bóka Klaudiával és Szalai Tihamér Ádámmal, akik Bögötről érkeztek. Hétvégi hobbijuk a kirándulás, tervezték, hogy ebben a szép őszi időben megmásszák a Ság hegyet. Elmondták: a családalapítás előtt igyekeznek minden vasi látnivalót megnézni, ehhez nagyon hasznos a Vas megye kártya, több kedvezményt is igénybe tudnak venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában