Fejlesztés

2018.10.11. 10:00

Új épületrésszel bővült a Weöres Sándor Óvoda

Torna­teremmel, fejlesztő- és csoportszobával, ki­szolgáló­helyiségekkel bővült a Weöres Sándor Óvoda. A fejlesztés több mint 130 millió forint pályázati támogatással valósult meg, amelyhez az önkormányzat 17 millió forint önrészt biztosított.

SZMK

Dr. Puskás Tivadar, Kondics Judit és dr. Kecskés László

Fotó: CSG

Csaknem megduplázódott az óvoda alapterülete a 250 négyzetméteres bővítésnek köszönhetően. Teljesen új épületszárny készült el, amelynek révén kényelmesebb körülmények között folyhat az óvodai munka. – Az óvoda három csoportjába összesen 75 kisgyermek jár, eddig csak szűkös hely állt rendelkezésre a foglalkozásokhoz és egyáltalán az óvodai élethez. Most jelentősen javultak a feltételek: tornaszobával, új csoportszobával, öltözővel, szociális helyiségekkel, fejlesztőszobával, terasszal bővült az alsó szint, az emeleten irodákat alakítottak ki, az udvarra új játékokat telepítettek – emeltek ki Kondics Judit óvodavezető.

– Fontos, hogy gyerekeink­nek jó körülményeket biztosítsunk, hiszen ők a jövőnk – emelte ki dr. Puskás Tivadar a tegnapi átadón.

Dr. Puskás Tivadar, Kondics Judit és dr. Kecskés László
Fotó: CSG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában