Álláshirdetések

2018.11.30. 15:30

Állást keres? Mutatjuk a legfrissebb vasi állásokat!

Eheti legfrissebb állásajánlatokat gyűjtöttük össze Vas megyében. Válasszon kedvére, jelentkezzen sikeresen.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: nd3000

Autószerelő, vagy karosszérialakatos a végzettsége, sőt még tapasztalata is van? Autószerelőt és karosszérialakatost 3-5 év tapasztalattal felveszünk. Kereseti lehetőség: 300.000 Ft netto/hó. További információkért kattintson IDE!

Pinkamindszenti szépségszalonba egy fő beugró pedikűröst felvesznek. IDE kattintva mutatjuk a részleteket!

A Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ pályázatot hirdet az alábbi állásokra: Házi segítségnyújtásra 1 fő szociális gondozó, Család- és Gyermekjóléti Központba 3 fő teljes munkaidős és egy fő részmunkaidős óvodai és iskolai szociális segítő. Az állások 2018. december 01. napjától folyamatosan betölthetőek. Kattintson IDE a további részletekért!

Vendéglátásban szeretne elhelyezkedni? Büki Gyógyfürdőn működő vendéglátóipari egységbe rugalmas munkabeosztással, versenyképes jövedelemmel dolgozókat keresnek az alábbi munkakörökbe: szakács, konyhai kisegítő, takarító/mosogató, felszolgáló/pultos. Részletekért kattintson IDE!

Sárvári telephelyünk őrzésére portai szolgálatra, szombathelyi objektum őrzésére fegyveres biztonsági őröket keresünk. Pályakezdők, nyugdíjasok jelentkezését is várják. További részletekért kattintson IDE!

Villanyszerelőként helyezkedne el? Babati és Társa Kft. Húsüzem Körmend szakképzett villanyszerelőt vesz fel. Kattintson IDE a részletekért!

Gyöngyösfalui vegyesboltba munkatársat keresnek. IDE kattintva mutatjuk a részleteket!

A felsoroltak egyike sem keltette fel érdeklődését? Kattintson IDE még több álláslehetőségért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában