kortárs irodalom

2018.11.27. 20:00

Kortárs karácsony a BDK-ban – Eljön Nyáry Krisztián, lesz könyvvásár és civil workshop

A kortárs irodalmat népszerűsítő rendezvénysorozatot szervez a Berzsenyi Dániel Könyvtár (BDK) decemberre: 10-e és 14‑e között öt napon át könyvvásár, író-olvasó találkozók és civil workshopok lesznek a bibliotékában.

Nemes Judit

Balról a harmadik Nagy Éva: bevonták a civileket is

Fotó: Horváth Balázs

Irodalmi témájú, közösségépítő sorozatot szervez hagyományteremtő szándékkal a BDK. Nagy Éva igazgató a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta: civilekkel együtt – akiknek tevékenysége nagyon fontos – álltak neki a szervezésnek. Spiegler-Kutasi Nikoletta tájékoztató könyvtáros a rendezvények közül kiemelte a kiadókat bemutató kerek­asztal-beszélgetéseket, valamint a kortárs szerzőkkel zajló programokat: a rendhagyó irodalomórát Nyáry Krisztián irodalomtörténésszel és az író-­olvasó találkozót Endrei Judit szerkesztő-műsorvezetővel.

Balról a harmadik Nagy Éva: bevonták a civileket is
Fotó: Horváth Balázs

Simon Ádám szervező, a H+ Média és Kulturális Egyesület elnöke a civil rendezvényeket ismertette, többek között egy rendhagyó „csúcstalálkozóra” hívta fel a figyelmet: a helyi kulturális intézmények vezetőit szeretnék leültetni egy asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában