Jubiláló pedagógusok

2018.11.19. 07:00

Öt aranydiplomást köszöntöttek az idén Kőszegen

A városban hagyomány, hogy az ötven, hatvan, hatvanöt és hetven éve diplomázott pedagógusoknak díszoklevelet adnak át, tisztelegve munkájuk előtt. Öt aranydiplomást köszöntöttek.

Tóth Kata

Jubiláló pedagógusok

Fotó: Önkormányzat/ Németh Iván

A városházán adta át az aranydiplomákat Huber László polgármester, Keszei Balázs, a kulturális, oktatási, szociális, egészségügyi és sportbizottság elnöke, valamint Mezei Virág osztályvezető azoknak a nyugalmazott pedagógusoknak, akik ötven évvel ezelőtt vették át oklevelüket. Az idén Bertháné Laki Évát, Garisa Józsefnét (szül. Paizer Márta Ilona), Vargáné Marton Klárát, Horváth Antalnét (szül. Mikola Erzsébet) és Szabó Pétert illette az elismerés. Közülük négyen a Pécsi Tanárképző Főiskolán végeztek, Szabó Péter pedig a Magyar Testnevelési Főiskolán diplomázott. Klobetzné Debrei Hajnalka, az Újvárosi Óvoda Kőszegfalvi tagóvodájának vezetője negyven év szolgálat után ment nyugdíjba, az ünnepségen Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott. Aranydiplomát az ötven, gyémántdiplomát a hatvan, vasdiplomát a 65, rubindiplomát a hetven, gránitdiplomát pedig a 75 éve végzettek kaphatnak.

Jubiláló pedagógusok
Fotó: Önkormányzat/ Németh Iván

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában