X-Faktor

2018.11.24. 07:00

Szurkoljunk együtt Palinak!

A szombathelyi Kovács Pali is versenyben van az X Faktor zenei tehetségkutató műsorban, szombat este a második élő show-ban szerepel, a Ten Sing-esek közös szurkolást szerveznek.

VN

Kovács Pali egy korábbi szombathelyi fellépésén

Fotó: VN

„Szurkoljunk együtt Palinak!” – ezzel a felhívással vár mindenkit ma este az evangélikus templom mellé a kápolnába a Ten Sing Savariae. A szombathelyi evangélikus gyülekezet ifjúsági művészeti csoportjának tagjai közösen drukkolnak az egykori művészetis diáknak, aki a Magashegyi Underground és Beck Zoli Árnyékok című dalával mutatkozott be a tehetségkutató műsor első élő adásában a múlt héten.

Kovács Pali egy korábbi szombathelyi fellépésén
Fotó: VN

Pali produkcióját mentora, Puskás Peti és Bye Alex is megdicsérte, aztán a nézők szavazataival jutott végül tovább, így ma este is színpadra lép. Az persze majd csak a színpadon derül ki, hogy ezúttal milyen dallal készül, és az mennyire nyeri el a zsűritagok és a nézők tetszését. Az viszont biztos, hogy az esti show-t kivetítőn követheti nyomon bárki, aki az evangélikus kápolnában csatlakozik a szombathelyi szurkolótáborhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában