szerkezetkész az épület

2018.12.07. 07:36

Ütemtervszerűen halad Sárváron a csarnoképítés

Időarányosan halad a város új sport- és kulturális csarnokának az építése, már kirajzolódik az épület formája és szerkezete.

Pajor András

Kondora István polgármester az építkezésnél Fotó: Pajor András

– Ennek az évtizednek ez az egyik legmesszebbre mutató és legnagyobb beruházása, ez a létesítmény a következő száz évre is meghatározhatja a sport- és kulturális életünket itt, Sárváron – hangsúlyozta Kondora István polgármester.

Kondora István polgármester az építkezésnél Fotó: Pajor András

Vámos Zoltán, a létesítmény üzemeltetésével megbízott cég, a Sárvári Sportfólió Kft. ügyvezető igazgatója is megerősítette, hogy az építkezés ütemtervszerűen halad. – A tartószerkezeti elemek a helyükre kerültek, és rövidesen megkezdődnek a belső területeken a kőműves- és gépészeti munkák, előtte azonban megtörténik a tető beemelése, amely az építkezés egyik leglátványosabb mozzanata lesz – tájékoztatott az ügyvezető. Fontos, hogy tető alá kerüljön az épület, hogy belül is folytatódhasson a munka. Ebben az esetben semmi nem veszélyezteti azt, hogy jövő szeptemberben átadhassák a Sárvári Sport- és Kulturális Központot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában