Karácsonyváró program

2018.12.17. 07:00

A szeretet jegyében ünnepeltek

A rábatótfalui szlovén nemzetiségi önkormányzat karöltve a szentgotthárdi önkormányzattal rendezett karácsonyváró ünnepséget.

Civil/Horváth R. László

dav

Fotó: Horváth R. László

A kultúrházban Dániel Katalin, a szlovén nemzetiségi önkormányzat elnöke és Labritz Béla önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelenteket. A községben lakó gyermekek szlovén és magyar nyelven versekkel és énekekkel örvendeztették meg a nagymamákat és nagypapákat. A szentgotthárdi és rábatótfalui ifjak szoknyapörgetős néptánca a szépkorúak ifjúságának egy-egy pillanatát idézte.

A rábatótfalui ifjak is felléptek
Fotó: Horváth R. László

A Stream énekegyüttes műsorában popdalfeldolgozások kaptak helyet, majd Huszár Gábor polgármester mondott köszöntőt. Bartakovics Iluska elmondta: ilyenkor mondanak köszönetet mindazért a jóért, és sok-sok szeretetért, amit nyújtanak az öreg- és dédszülők. Úgy állították össze a műsort, hogy mindenki szerepet kapjon. Est­ebéddel, beszélgetéssel ért véget a nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában