párszépségverseny

2018.12.11. 00:00

Ki lesz az Év párja 2018-ban?

vaol.hu

2018-ben kötöttetek házasságot Vas megyében? Akkor ez a verseny nektek szól. Küldjétek be a legjobb esküvői fotótokat, buzdítsátok ismerőseiteket szavazásra – hogy elnyerhessétek az értékes fődíjat!

Az élet játék: szerelem – házasság – életre szóló nagy kaland! Most mi is egy játékra invitálunk Titeket, idén először hirdetjük meg az Év Párja 2018 játékunkat, melyre olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2018 kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

Küldjétek el saját magatokat ábrázoló kedvenc képeteket, a legtöbb szavazatot kapott párok értékes ajándékkal gazdagodhatnak.

A fotópályázat fődíja egy utó-nászút 2 fő részére a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba (2 éjszaka).

További nyeremények:

2. díj kétszemélyes vacsora a Daniel&Frére Éteremben ( 15.000 Ft értékben)

3. díj kétszemélyes vacsora Palace Bistro & Clubban (10.000 Ft értékben)

Szabályok:

  • Csak Vas megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.
  • Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
  • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.
  • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

    Párszépségversenyünk 2018. december 11-én kezdődik és január 13-án zárul. Eredményhirdetés: 2019. január 15. Ki lesz a nyerő páros? Aki minél hamarabb regisztrál, hogy a legtöbb szavazatot gyűjthesse be!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában