megújulás

2018.12.27. 21:51

Négy útszakasz újul meg jövőre

Vasi útszakaszok is kedvezményezettjei a kormány idei utolsó költségvetési átcsoportosításának: négy vasi szakasz biztosan megújul jövőre

Bakos Ágnes

Fotó: pixabay.com

A Magyar Falu Programban jelez 1,1 milliárd forint egyszeri átcsoportosítást a kormány idei 1792. határozata. Összesen 163 útszakaszt jelöl a döntés, négy vasi. A Körmend–Ják–Szombathely összekötő út egy 3 kmes, a Magyarszombatfa–Csákánydoroszló összekötő út egy 3,6 km-es szakasza, valamint a Vép–Nemesbőd összekötő út 3,2 km-es és a Cirák–Tompaládony–Zsira összekötő út egy 1,4 km-es szakasza újul meg. – Még nagyon sok út vár arra, hogy megújítsák, de örülünk, hogy elindult.

A következő évi költségvetésben pedig növekvő források állnak erre rendelkezésre – mondta az útfelújítás hírére V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő. – Ezzel Bük–Csepreg térségében és Vép irányába is biztonságosabbá válhat a közlekedés, egyúttal Vépnek és körzetének jó csatlakozást biztosíthat az M86-os felé. Sok még a feladat, dolgozunk tovább – fűzte hozzá Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában