Térköves megállók a csepregi óvoda előtt

2019.01.14. 07:00

Egy újabb terület, amit rendeztek Csepregen – itt: hatvanöt méter hosszan

A képviselők összefogásával újult meg a Nádasdy utca óvoda előtti szakasza: térköveztek egy hosszabb részt az intézmény előtt, hogy ne okozzon gondot a gépkocsik megállása, a gyerekek ki-beszállása.

VN

Vlasich Krisztián polgármester, Szarka Anikó bizottsági elnök és Horváth Gábor képviselő – még munka közben

Fotó: VN

A Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI-t látogató szülők, hozzátartozók kérését meghallgatva a városvezetés – Szarka Anikó képviselő kezdeményezésére – rendezte a területet a városgazdálkodás munkatársainak segítségével.

Térköves megállóhelyeket alakítottak ki az óvoda bejárata előtt úgy, hogy Szarka Anikó bizottsági elnök maga is kivette a részét a munkából, hiszen az apróbb földmunkákban, tereprendezésben segédkezett, míg Horváth Gábor képviselő földmunkagéppel segített.

Vlasich Krisztián polgármester, Szarka Anikó bizottsági elnök és Horváth Gábor képviselő – még munka közben
Fotó: VN

– Az óvoda előtti területen 65 méteren épített ki az önkormányzat térkőburkolatú megállóhelyet az úttal párhuzamosan. Ez lehetővé teszi a gyors utascserét. Nem utolsósorban itt is rendezett a környezet – fogalmazott Vlasich Krisztián polgármester.

Szarka Anikó bizottsági elnök hozzátette: a kerékpártámaszok létesítésével pedig azt szeretnék segíteni, hogy a szülők ne csak autóval, hanem biciklivel is kényelmesen megközelíthessék az óvodát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában