Ingyen használható

2019.01.15. 07:00

Korcsolyapálya működik a Szentháromság téren

Január 20-áig működik az alkalmi – egyébként négy évszakos – korcsolyapálya a kifejezetten közösségi platformnak szánt Szentháromság téren. A lehetőséget sokan kihasználják: kicsik és nagyok.

Ölbei Lívia

Népszerű az alkalmi műjégpálya a város szívében: minden korosztály kipróbálja

Fotó: Benkő Sándor

Ez is a jubileumi év része: az ingyenesen használható műjégpályát Celldömölk 40. születésnapja alkalmából építették meg a város szívében. Az önkormányzat nevében Fehér László polgármester adta át a városnak a terepet, amely hétfőtől péntekig naponta 16-tól 20 óráig, szombaton és vasárnap pedig 10-től 13 óráig, illetve 15-től 20 óráig áll a közönség rendelkezésére. (Ha nincs saját korcsolya, az se baj – viszont azt bérelni kell.)

Népszerű az alkalmi műjégpálya a város szívében: minden korosztály kipróbálja
Fotó: Benkő Sándor

A korcsolyapálya illik a városjubileumhoz: 40 éve január 6-án, vízkereszt napján avatták várossá Celldömölköt. A korcsolyapálya közvetlen szomszédságában van a bencés kolostor, ahova – ahogy a város új díszpolgára, Várszegi Asztrik mondta – egyszer talán a rend is visszatér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában