Közlemény

2019.01.06. 11:09

Reagált a körmendi úti bevásárlóközpont ingatlankezelője

Átmenetileg zárva tart a szombathelyi bevásárlóközpont. Mutatjuk a részleteket:

vaol.hu

Szombaton számoltunk be róla, hogy a körmendi úti bevásárlóközpont parkolójából több autós is tanácstalanul fordult vissza, hiszen a létesítmény hét üzlete közül egy sem nyitott ki. Az érkezőket egy felirat fogadta: technikai okok miatt zárva. Rögtön elkezdődtek a találgatások, de a bevásárlóközpont ingatlankezelője hivatalos közleményben tájékoztatta lapunkat, amit változtatás nélkül közlünk:

Műszaki okokból kifolyóan átmenetileg bezár a szombathelyi Zone Bevásárlópark. Az ingatlan üzemeltetője levegőminőségi méréseket végeztetett az ingatlanon, mely az épület egyes területein gázszivárgásból eredő gáz koncentrációt mutatott. Az épület üzemeltetője óvintézkedésként a bevásárlópark átmeneti bezárását rendelte el.

Felelős ingatlankezelő vállalatként, bármely hasonló jellegű kockázat felmerülésekor a lehető legszigorúbb biztonsági előírások alapján tesz lépéseket a cég, mely a probléma egyértelmű beazonosításáig és megszüntetéséig érvényben marad.

A körülmények vizsgálata és a hiba elhárítása jelenleg is zajlik. A kivizsgálás eredményeit követően az üzemeltető mihamarabb tájékoztatást fog nyújtani az újra nyitás időpontjáról.

Ezek is érdekelhetik