mutatjuk, hova költözik!

2019.01.25. 07:00

Új helyen várja majd az ügyfeleket a sárvári IGESZ

Február 1-jétől új helyen várja ügyfeleit a sárvári IGESZ, az Intézmények Gazdálkodását Ellátó Szervezet irodája. Az IGESZ a Széchenyi u. 13. szám alá, a volt Szent László Plébánia udvari épületébe költözik.

Pajor András

Wawrzsákné Kondor Eleonóra Fotó: PÁS

A katolikus egyház kezdeményezte az egyeztetést tavaly az önkormányzattal annak érdekében, hogy új helyre, a Széchenyi utca 7. szám alatti épületbe költözhessen. Az épület egykor egyházi tulajdonban volt, az egyházmegye átadná az önkormányzat számára a jelenlegi plébániai épületeket, melyek szintén a Széchenyi utcában találhatók. A város jóváhagyta az ingatlancserét, mely több ütemben valósul meg.

Wawrzsákné Kondor Eleonóra
Fotó: PÁS

A felső szinten paplakok lesznek, a földszinti orvosi rendelők még az év közepéig itt működhetnek. A költözésről az IGESZ fél éve kinevezett vezetője, Wawrzsákné Kondor Eleonóra adott tájékoztatást: – Intézményünk a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos térítési díjak beszedésével és a gyermekétkeztetés lebonyolításával is foglalkozik. A változás elsősorban a Nádasdy Tamás iskolában, a Gárdonyi Géza iskolában, valamint a Csicsergő Óvodában nevelődő és tanuló gyerekek szüleit érinti – fogalmazott az intézményvezető a költözés kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában