Nagy Gáspár Kulturális Központ

2019.02.05. 07:00

A minősített munka folyik tovább Vasváron

Újabb három éven át viselheti a Nagy Gáspár Kulturális Központ a Minősített Közművelődési Intézmény címet. A hegyhátiak harmadszor vehették át az Emberi Erőforrások Minisztériuma elismerését.

Pogács Mónika

Gergye Rezső, az NGKK igazgatója a minősítéssel

Fotó: VN

– Komoly presztízst jelent a szakmában a cím birtoklása. Idén összesen 14 település részesülhetett ilyen elismerésben. Ki először, ki másodszor kapta meg – mondta Gergye Rezső. A Nagy Gáspár Kulturális Központ igazgatója hozzátette: nem logók gyarapítása volt a cél. – Folyamatos készenlétben tart bennünket, naprakészen kell tartanunk a minősítéshez szükséges gyakorlatokat, az adminisztrációt.

Gergye Rezső, az NGKK igazgatója a minősítéssel
Fotó: VN

Ez állandó tanulási folyamat, amit ráadásul szívesen osztunk meg a hozzánk érkező kollégákkal is, akik a mi jó gyakorlatainkra kíváncsiak – emelte ki az igazgató. – A cím elnyerése csak egy állomás volt, ahol jelképesen megálltunk, kicsit visszanéztünk, de a munka folyik tovább, már előre nézünk – mondta az intézményvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában